Wesley Sneijder ruilt Yolanthe in voor deze bekende knappe dame!

Wesley Sneijder heeft een boek uitgebracht waarin hij aangeeft aan dat zijn losbandigheid zijn huwelijk met Yolanthe zou hebben gekost. Hij zegt er het volgende over: “Ik bleef alleen achter en zag die kleine, Jessey, veel minder. Klote. En ik kan slecht alleen zijn. Waarom zou je trouwens alleen zijn als je genoeg vrienden hebt om vrije tijd mee door te brengen? Ik had alleen niet in de gaten dat de fles wodka mijn grootste vriend werd.” Van Nistelrooy en Robben zouden heb weleens gewezen hebben op zijn buitensporige gedrag naast het veld. Hij zegt daar het volgende over: “Dat ik het zo niet lang zou volhouden. Ik speelde best goed, maar ze zeiden dat ik nog beter kon. Fysiek merkte ik het, geloof ik, niet eens. Ik ben een ijzersterk mannetje, hè? Ik stond de volgende morgen gewoon weer goed op. Tja, zo ben ik.”

Wesley Sneijder heeft het gezellig met Jaimie Vaes

De voetballer en Yolanthe zijn uit elkaar maar een scheiding moet er nog van komen. Er zouden verschillende problemen zijn geweest waardoor dat nog niet helemaal doorgevoerd is, zoals geld. Er zijn ook roddels dat het misschien, héél misschien nog goed zou komen tussen de twee. Maar de voetballer is al meerdere malen met andere vrouwen gespot en lijkt dus wel van het vrijgezelle leventje te genieten. Maar Weekblad en Shownieuws komen nu met wel héél opvallend nieuws. De voetballer zou namelijk een tikkeltje intiem met de vriendin van Lil Kleine gespot zijn, Jaimie Vaes. En ja, daar zijn ook foto’s van!

Zó ging het eraan toe tussen de twee!

Onlangs was er al een roddel over Jaimie en Lil Kleine dat ze uit elkaar zouden zijn. Ze hadden een ruzie gehad en elkaar ontvolgt op social media wat die roddels aanwakkerde. De voetballer en de rapper zitten op Ibiza en Jaimie Vaes is daar ook. Een bron zou weekblad Weekend het volgende hebben laten weten: “Ze waren met een groot gezelschap om gezellig te eten op Coco Beach, maar ze trokken naarmate de lunch vorderde steeds meer naar elkaar toe.” Overigens was tijdens dit voorval geen Lil Kleine te bekennen. Verschillende shownieuws-websites melden zelfs dat de rapper thuis is gebleven in Amsterdam. Foto en video hieronder te zien: