Gigantische buik van vrouw vol blauwe plekken, dokters moeten zich in hun armen knijpen om het te geloven

Een zwangerschap is een van de grootste uitdagingen dat een vrouw kan meemaken. De meeste ouders zijn het er wellicht over eens dat de geboorte van hun kinderen hun mooiste dag is. Maar voor die dag er komt, wachten 9 spannende maanden.

Er kan heel wat fout lopen tijdens een zwangerschap. Daarom is het belangrijk om voorzichtig te zijn wanneer er iets fout loopt. Een zwangere Amerikaanse vrouw voelde dat haar buik abnormaal groeide en ze dacht dan ook dat er iets fout was.

Toen ze op een dag wakker werd en vele blauwe plekken zag op haar buik, wist ze dat het tijd was om naar het ziekenhuis te gaan.

Guillermina was 32 toen ze samen met haar partner het goede nieuws hoorde dat ze ouders zouden worden.

Zwangere buik vol blauwe plekken

In het begin van de zwangerschap verliep alles zoals het zou moeten. Guillermina voelde zich goed en merkte niets vreemd op. Pas toen haar buik in razendsnel tempo begon te groeien merkte ze dat er iets niet juist was.

Toen de 32-jarige vrouw halfweg haar zwangerschap was, begon haar buik te groeien als een gigantische strandbal.

Op een ochtend werd Guillermina wakker met een hele hoop blauwe plekken op haar buik. Overmand door angst snelde ze meteen naar het ziekenhuis om hulp.

Screenshot YouTube / Let me Know

Guillermina voelde dat er iets niet juist was in haar buik. Omdat ze niet wist of haar kind in gevaar verkeerde, begon ze te panikeren.

Vijfling verwacht

Eenmaal in het ziekenhuis, konden de artsen haar al snel geruststellen, maar toch moesten ze haar een boodschap van jewelste geven.

De vrouw had namelijk niet een, maar vijf kinderen in haar buik.

Het komt vaak voor dat vijflingen geboren worden voor de vermoedelijke bevaldatum. Guillermina kon haar vijf kleine spruiten dragen tot in de 32ste week van haar zwangerschap, langer dan normaal.

Screenshot YouTube / Let me Know

Terwijl ze wachtte tot de vijfling geboren zou worden, liep Guillermina een infectie op in haar lichaam waardoor ze heel wat angst had voor de geboorte. Maar gelukkige maakte ze het goed en werd ze goed verzorgd door de dokters.

Guillermo en Fernando mochten Fatima, Esmeralda, Marissa, Jordan en Fernando verwelkomen. Drie meisjes en twee jongens, die het allemaal goed maken.

Stel je voor dat je vijf kinderen in je buik hebt zitten. Het diepste respect voor alle vrouwen hier. Laten we hulde brengen aan hen allen!