Doventolk gaat viral na bijzonder gebaar tijdens persconferentie gisteravond

Na het beroemde ‘hamsteren’ van doventolk Irma is er nu het gebaar van ‘de hamer’ die viral gaat. Wanneer Mark Rutte gisteravond stelt dat “de hamer deze keer groot genoeg moet zijn om het virus plat te slaan”, komt het bijzondere gebaar voorbij. Ruim 7,5 miljoen mensen keken gisteravond naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge waarin de corona-maatregelen in ons land nog maar ietsjes werden aangescherpt. Vanaf vanavond 22.00 uur geldt bijvoorbeeld een mondkapjesplicht in publieke binnenruimtes en gaar de horeca verder op slot.

Doventolk gaat viral met hamer gebaar

Geen nieuws om vrolijk van te worden natuurlijk maar gelukkig zorgde deze doventolk met haar gebaar van een hamer alsnog voor een kleine glimlach op vele gezichten. Aan de kant Irma Sluis! We hebben een nieuwe favoriete doventolk vanaf nu!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Probleem opgelost! 😂 #hamer #plat #Radio538

Een bericht gedeeld door De 538 Ochtendshow met Frank (@538ochtendshow) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Probleem opgelost! 😂 #hamer #plat #Radio538

Een bericht gedeeld door De 538 Ochtendshow met Frank (@538ochtendshow) op