Dit is dus de reden waarom je niet zomaar iemand moet meppen

Allereerst willen we je waarschuwen over de volgende beelden. Die zijn namelijk niet echt prettig om te zien. We weten niet precies wat zich heeft voor gevallen. Maar wat wel op de beelden duidelijk is te zien is dat de twee in een woordenwisseling komen. Op een zeker moment pakt de man met de baard zijn mobiel en filmt de man achter de balie. Wellicht om op social media te plaatsen.

De man achter de balie loopt op hem af en wil dat hij stopt met filmen. Echter draait de kerel met baard door en mept hem direct meerdere malen in het gezicht. Wellicht omdat die naast zijn vrouwtje even stoer wou doen… Je zou maar dan net de verkeerde treffen. De man die de klappen incasseert, blijkt niet zomaar een vent te zijn. Hij is bewapend en trekt direct zijn wapen en maakt een eind aan zijn leven. Even op de afbeelding voor de beelden: