Bizar gerucht: “Maxima trouwde met Willem Alexander voor het geld!”

Maxima en Willem Alexander zijn eerlijk gezegd toch wel een prachtig koppel. Het verhaal gaat dat toen ze de Koning, toen nog prins, tegen het lijf liep, ze nog een relatie had met Dieter Zimmerman, een graficus bij een advertentiebureau. In het begin van de relatie met de toenmalige prins stond haar naam nog op de brievenbus van hun huis in New York.

Hij beweert zelfs dat ze hem bedrogen heeft. Ze zou in eerste instantie niet geweten hebben dat de prins een troonopvolger zou geweest zijn, dat zou hij expres gedaan hebben zodat ze niet dáár voor viel. Maar Story komt nu toch wel met een opmerkelijk verhaal op de voorpagina van hun nieuwe blad.

Maxima voor het geld bij Willem Alexander?

Op de voorpagina van de nieuwe uitgave staat namelijk in koeienletters ‘Maxima trouwde Willem Alexander voor het geld’. Een of andere historicus zou dat beweren. Wat hier allemaal van waar is zullen we natuurlijk nooit te weten komen. Het enige dat wij zien is een stel dat erg gelukkig is met elkaar en drie fantastische kinderen ter wereld heeft gebracht. Een volger reageert op sociale media terecht met: “Walgelijke aanname over de beweegredenen van de Koningin om met de Koning te trouwen. Als dat zo was, hadden we al lang gezien dat het toneelspel was en is. Ik vind het een leuk gezin!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De nieuwste Story ligt nu in de winkel!💥 #gordon #jandesbouvrie #koninginmaxima

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl) op