Gast in ‘Lang Leve de Liefde’ zit binnen 30 min. compleet onder de duim!

In Lang Leve de Liefde ga je de uitdaging aan om jouw liefde van je leven te kunnen vinden. De programmamakers zoeken op jouw interesses, levensstijl en dergelijke een perfecte match uit. Vevolgens kom je in een luxe villa samen met je match en mag je daar maximaal 5 dagen met elkaar vertoeven. Na één dag, 24 uur, mag je het huis al verlaten als het toch niets voor jou blijkt te zijn. Regelmatig verlaten mensen het huis al eerder dan de maximale tijd dat ze er mogen zitten. Maar soms zien we een stel voorbij komen die het zó met elkaar heeft getroffen dat ze er de volle vijf dagen blijven overnachten. De volgende date hoort daar hoogstwaarschijnlijk niet bij!

Onder de duim in Lang Leve de Liefde!

We weten nog niet hoelang deze gast het heeft volgehouden. Maar we hopen voor hem dat hij na de eerste 24 uur direct het huis is uitgerend. Dan moet hij natuurlijk wel zorgen dat hij zich niet compleet laat domineren door zijn date. En daarvoor lijkt het na de eerste 30 minuten al te laat: