Tijgermama bevalt, maar als de verzorgers DIT onder haar poten zien liggen, stokt hun adem!

Getuige zijn van een dier dat bevalt, is weinigen gegeven. Maar het op video kunnen zien, is best ook spannend. Misschien dat we de schoonheid van het moment soms zelfs onderschatten: een moeder die maandenlang haar baby’s heeft gedragen, schenkt eindelijk nieuw leven – een wonder!

Deze tijgermama begint te bevallen terwijl een verzorger toekijkt. Anderen kijken via een camera live mee om indien nodig in te grijpen. Iedereen is dolgelukkig met het kleintje, maar dan slaat de stemming om in bezorgdheid want de baby heeft al twee minuten niet geademd. De verzorgers horen een gepiep of twee, maar ze vrezen dat ze moeten tussenkomen om het leven van het kleintje te redden.

Eindelijk geeft de baby toch een teken van leven en alle getuigen kunnen opgelucht ademhalen! Maar de dag is nog niet voorbij, want er blijkt een tweelingbroertje onderweg!

 Geniet van dit adembenemende moment en DEEL dit bericht met je vrienden op