Ophef om gepubliceerde foto van Amalia: “Vrouwonvriendelijk bewerkt!”

Onlangs zijn er protretfoto’s van Amalia, Alexia en Ariane uitgebracht. Deze zijn de dag ná de gelekte foto van Willem Alexander en Maxima, waarop ze met een restarant-eigenaar op de foto staan, zijn gepubliceerd. Verschillende media gokken dat de reden hiervoor is om de aandacht van de desbetreffende gelekte foto af te halen. Maar nu gaan er verschillende roddels over de gepubliceerde foto rond. Onder andere Story en Nu.nl hebben hierover bericht. Ook de vaste fotograaf van Story zou hetzelfde hebben gedacht, weet Nu.nl te melden. Dit doen ze in een onlangs gepubliceerde video waarin de “gefotoshopte” foto van de oudste prinses wordt besproken. We hebben het over de protretfoto van de oudste prinses in Paleis Noordeinde.

Amalia gefotoshopt in portretfoto?
Verschillende media suggereren namelijk dat de foto vand e prinses gefotoshopt is. De prinses zou slanker gemaakt zijn en bruiner dan ze daadwerkelijk zou zijn. Dat terwijl onlangs nog behoorlijk wat kritiek kwam op een Argentijns blad dat de prinses een ‘plus-size’ look aan had geschreven op de voorpagina van het blad. Wat hier allemaal van waar is weten we natuurlijk niet zeker. Het gaat om de onderstaande foto:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

📷: RVD – Martijn Beekman

Een bericht gedeeld door Prinses Amalia (@amalia_v_oranje) op