Influencer Juultje Tieleman krijgt bijnaam vanwege deze foto

In 2018 stond ze nog op #271 van de FHM. In 2019 klom ze al een heel stuk omhoog en kwam ze op #84 te staan. Waar ze dit jaar precies staat kunnen we nog niet zeggen, helaas heeft ze nog geen nummer 1 gehaald aangezien die plek vergaan is naar Sylvana Ijsselmuiden. “Juultje Tieleman werd vooral bekend naast de zijde van haar vriendje Giovanni of in de Youtube-wereld beter bekend als Gio. Ze werden samen helemaal een hype toen het stel uit elkaar besloot te gaan. Als de blondine een keer wil uithuilen bij ons op de redactie, mag dat altijd. Ze is en blijft een ontzettend aantrekkelijke dame om naar te kijken.”

Juultje Tieleman moet even luchten
Maar we zijn er uiteraard van overtuigd dat de blondine de FHM-ladder weer flink heeft beklommen. We gokken dat ze nog een paar jaartjes ouder moet worden voordat ze in de top 10 gaat staan, maar die plek zit er zeker in voor de toekomst. Bij haar nieuwste creatie krijgt ze een reactie van Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong. Ze schrijft: ‘Juultje tietemannnnnnnn jalalala’, en we begrijpen best waar die nieuwe bijnaam vandaan komt:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sun kisses @zalando #zalandostyle #partner

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lady in red 🍓 @loungeunderwear Juultje10 for 10% off #partner

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op