Moeder kan haar ogen niet geloven als de arts haar de baby laat zien – kijkt nog een keer en beseft het wonder

Tegenwoordig is het heel normaal voor ouders in verwachting, om het geslacht voor de baby al ver voor de bevalling te weten.

Ik kan begrijpen als mensen het van te voren willen weten, en als mensen het een mysterie laten. Maar persoonlijk denk ik dat het wel z´n charme heeft om te wachten totdat het echt tijd is.

Toen de 29jarige Dara Crouch ging bevallen op 25 april, was ze er zeker van dat de baby in haar buik een meisje was. Dat het een jongen zou zijn was bijna ondenkbaar, want er was al 50 jaar geen jongen geboren in de familie van Dara.

Dara Crouch werkte zeven jaar lang als verpleegkundige op de kraamafdeling, schrijft de Huffington Post.

Gedurende haar jaren op de geboortevleugel, had Dara gezien hoe blij ouders werden van het geslacht pas te weten komen bij de bevalling.

Daarom besloten zij en haar man, Eric, dat het magischer zou zijn om het geslacht van de baby pas te weten te komen op de grote dag.

50 jaar lang, was elk kind wat aan Dara haar kant van de familie werd geboren een meisje. Inclusief het eerste kind van Dara en Eric, hun dochter Neyland.

Dara was ervan overtuigd dat ook hun tweede kind een meisje zou zijn.

Maar toen het tijd werd om te gaan bevalling, zou Dara haar ervaring onvergetelijk zijn – ze schonk het leven aan een jongetje!

De reactie van de euforische moeder, als het jongetje op haar borst gelegd wordt, heeft eigenlijk geen woorden nodig.

Fotograaf Neely Ker-Fox legde het exacte moment vast.

“Ik fotografeer al zes jaar geboortes, en heb er meer dan 100 vastgelegd, maar nog nooit een reactie zoals die van haar te pakken gehad,” zegt Neely Ker-Fox. “Ooit zal haar zoon deze foto zien, en de andere die ik die dag genomen heb. En hij zal de liefde en vreugde zien waarmee hij de wereld in kwam. Het wordt niet veel beter dan dat.”

Uiteraard was Dara erg blij.

“Toen de verloskundige, Melissa, hem omhoog hield, was ik in complete shock! Het was een jongen, en ik wist niet meer hoe ik het had! Ik was zo blij, en zo verliefd!” zegt Dara.

En ook Dara haar man Eric, die overtuigd was dat de baby een jongen zou zijn, barstte in tranen uit.

Het jongetje heet Liam. Voor Dara en Eric is hij uiteraard erg special. En zelfs kleine Neyland lijkt erg tevreden en trots op haar baby broertje.

Fotograaf Neely Ker-Fox, die ook de foto´s bij de geboorte van de dochter van het echtpaar nam, geeft toe dat ze niet snel nog zo´n foto zal maken.

“Ik ben Dara erg dankbaar dat ze toestemt dat de wereld dit moment mag zien,” zegt ze.

Elke geboorte is bewijs van het wonder van het leven – maar deze had een extra bijzonder moment.

Als je wat liefde en vreugde wil verspreiden vandaag, deel dan deze fantastische foto´s met je vrienden en familie!