Vrouw legt vast hoe omstanders op haar aanwezigheid reageren. Het resultaat is erg kwetsend!

De meeste meisjes en vrouwen zijn niet tevreden met hun uiterlijk. In de media worden ze geconfronteerd met ultra-dunne, lange vrouwen (vaak meisjes nog), die voldoen aan normen waar de gemiddelde vrouw nooit aan kan voldoen.

Haley is een fotograaf en decaan op een middelbare school en is zich ervan bewust dat omstanders haar belachelijk maken. Zij besloot een artistiek kunst project te maken om het maatschappelijk bewust zijn over deze kwestie te verhogen. Ook wilde zij de onfatsoenlijkheid achter de denigrerende blikken onthullen.

Bekijk onderstaande 10 foto’s en let vooral op de blikken en reacties van de omstanders.

Haley negeert de beledigende opmerkingen… “Het kan mij niet schelen wat anderen over mij lichaam denken, ik ben er tevreden mee!!