Stel in ‘Lang Leve de Liefde’ doen karaoke met ‘Zombie’ en kijkers liggen plat!

In Lang Leve de Liefde zijn alleenstaande opzoek naar de liefde van hun leven. Dat doen ze door minimaal 24 uur en maximaal 5 dagen met elkaar te vertoeven in een luxe villa. Zo hebben ze iets meer tijd om elkaar écht te leren kennen. Soms gaat het goed en bloeit er liefde op. Maar nog veel vaker gaat het genadeloos de mist in. Jaqualine en Antoine zijn aan elkaar gekoppeld door de programmamakers vanwege hun formidabele zangkunsten. Dus dan is het vanzelfspreken tijd om een potje karaoke te doen met zijn tweeën. Aangezien iedereen het nummer ‘Zombie’ van The Cranberries wel kent is dat een mooi nummer om mee af te trappen.

Karaoke in Lang Leve de Liefde

Natuurlijk kan heel Nederland meegenieten van de zangtechnieken van Jaqualine en Antoine. We kunnen wel stellen dat we een nieuw koppel hebben voor de Beste Zangers: