Elke zaterdag schudt deze man zijn tienerdochter wakker. Een heel leven lang. En 75 miljoen zien het resultaat

De Nederlandse kunstenaar Frans Hofmeester heeft een dochter genaamd Lotte. Hij is uiteraard erg trots op haar, maar tegelijk ook erg gefascineerd door het feit dat ze zo snel opgroeit. Dan heeft hij een geniaal idee: elke week neemt hij 15 seconden de tijd om zijn dochter te filmen. Hij slaat geen enkele zaterdag over om haar op hetzelfde tijdstip te filmen tot zijn “kleine” Lotte 16 jaar oud is. Vaak moet hij haar letterlijk wakker schudden om zijn kunstwerk af te kunnen maken. Hoewel zijn dochter dit niet altijd even leuk vond, is ze op het einde toch aangenaam verrast door het resultaat.

Lotte is echt onder de indruk, maar dat zijn ook de meer dan 75 miljoen mensen die deze video ondertussen gezien hebben. De video is echter niet pessimistisch, want het toont ons hoe prachtig en uniek de ontwikkeling van een elke mens eigenlijk wel is.

DEEL deze wonderbaarlijke video met je vrienden!