Bijna 9 maanden zwangere vrouw weigert te stoppen met dansen – kijk nu als ze een stapje naar links zet

Zwangerschappen beïnvloeden alle vrouwen op een andere manier. Sommigen kunnen hun bed niet uit komen, of überhaupt een maaltijd binnenhouden. Andere, meer fortuinlijke vrouwen lijken actiever en productiever dan ooit.

Voor de meesten is het krijgen van een baby vooral een ongelooflijke reis, die eindigt met het ongeëvenaarde gevoel van moeder worden.

Natuurlijk is het hebben van een liefhebbend en steunend gezin een groot voordeel. Idealiter blijven aanstaande ouders zo normaal mogelijk leven terwijl hun kleintje groeit…

De vrouw in onderstaande video is zeker iemand die bovenstaande filosofie omarmt. Ze was in de 35e week van de zwangerschap (bijna negen maanden dus), maar dat weerhield haar er niet van om salsa te dansen. Ze ging zoals ze gewoon was naar de dansvloer, en zwierde in het rond in een fraaie jurk en hoge hakken.

Fantastisch gezicht
Volgens het UK British Baby Centre is dansen een geweldige manier om actief te blijven tijdens je zwangerschap. Zolang er geen specifieke aanleiding is om anders te doen vermoeden, is het een fantastische manier om te blijven bewegen, terwijl je wacht op je kindje – het is veilig en leuk!

Niet alleen helpt dansen met je ritme, maar het versterkt ook de spieren en het uithoudingsvermogen. Het is natuurlijk verstandig om het in het begin rustig aan te doen, maar als je je comfortabel voelt, is er geen reden om je beperkt te voelen.

Het is echt geweldig om te zien hoe de moeder in deze video beweegt. Ze geniet niet alleen van zichzelf, maar ze geeft ook nog eens een perfecte show weg voor andere moeders van over de hele wereld!

Meer dan 10 miljoen mensen hebben de video al gezien! Bekijk ‘m hier: