Viezerikken jager pakt man aan die het gemunt heeft op kindjes

Danny Ghosen staat er om bekend dat hij de meest controversiële en gevaarlijke situaties vastlegt. In de nieuwste aflevering van Danny op straat doet hij zijn naam eer aan en gaat hij op pad met Nederlandse ‘Pedo-jagers’. Bekijk de video onderaan dit artikel.

Jagers

In de nieuwste aflevering van Danny op straat duikt Danny in de wereld van anti-pedoactivisme. Danny ontmoet verschillende activisten. Zij jagen online op pedoseksuelen door zich voor te doen als kinderen en gooien zonder pardon foto’s en adresgegevens op internet. Zo spreekt hij met een anonieme jager: “Ik heb een klein meisje als profiel. Ook staat in de bio dat ik 14- of 15 jaar oud ben. En heel snel krijg ik berichten binnen van oude mannen.”

Confrontatie

In de aflevering zit onder andere een confrontatie met een man die een seks-afspraak probeerde te maken met dit nep-account. De jager grijpt hem bij de keel en spreekt hem streng toe: “Je bent een viezerd, je kan geen echte vrouw krijgen!”