Coach Johnny stuurt per ongeluk een verkeerd appje

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je op WhatsApp zit en de verkeerde een berichtje stuurt. Wanneer je net een paar biertjes teveel op hebt bijvoorbeeld of wanneer je gewoonweg nog niet helemaal wakker bent. Je kunt je berichtje tegenwoordig gewoon weer verwijderen in de hoop dat niemand het nog gezien heeft. Maar schijnbaar is daar nog niet iedereen van op de hoogte. Coach Johnny van de E-pupillen is dat ook overkomen. Nu hoeft dat niet zo’n probleem te zijn wanneer het een appje naar je moeder zou zijn met de vraag wat we gaan eten vanavond bijvoorbeeld. Maar we kunnen je vast vertellen dat het dat niet was.

Coach heeft verkeerde WhatsApp-groep te pakken

Johnny had waarschijnlijk net een nieuwe scharrel waar hij maar al te graag nog eens overheen gaat. Erg subtiel laat hij niet weten wat hij wil, maar ieder zijn stijl natuurlijk. Maar hij verwarde zijn scharrel per ongeluk met de groepsapp waar alle ouders van zijn pupillen-team in zitten. Dat wordt lekker ongemakkelijk aanstaand weekend om 8 uur in de ochtend op het veld!