4 tieners zien dronken meisje met ‘vriend van vader’ – ze krijgen een slecht voorgevoel en ondernemen actie

Vier jongemannen waren op een avond buiten en zagen een oudere man een meisje begeleiden. Ze kregen argwaan en besloten het tweetal te volgen…en gelukkig maar!

Nu wordt het viertal geprezen als helden voor het stoppen van het verkrachten van een 15-jarig meisje!

Het is ontzettend belangrijk om te durven vertrouwen op onze in intuïtie. Als je aanvoelt dat er iets niet pluis is, moet je het gevoel niet zomaar negeren! Gelukkig deden deze jongens dat niet en konden op deze manier een meisje redden.

De vier Canadese vrienden, Arnaud Nimenya, James Hielema, Starlyn Rivas-Perez en Carsyn Wrigh waren aan het skateboarden, zoals ze regelmatig doen. Toen zagen ze een jong meisje dat opvallend dronken was en een man die haar begeleidde.

Ze realiseerden zich meteen dat er iets niet klopte en liepen op het tweetal af. Ze vroegen hoe het met het meisje was. Waarop de man antwoordde dat hij de vader van het meisje probeerde te bellen, zodat ze zou worden opgehaald.

“Je wilt echt niet het ergste denken van iemand. Je wilt niet dat die situatie waar is, dus je schudt het gewoon af en hoopt je op het beste,” vertelde Carsyn aan CBC.

Ze maakten zich zorgen

De vrienden gingen weg, maar besloten al snel om de man en het meisje te volgen. Ze wilden zien hoe het met haar ging. Hun onderbuikgevoelens konden ze gewoon niet afschudden.

Ze volgden hen het trappenhuis in en betrapten de man op heterdaad toen hij het meisje aanrandde.

De man probeerde te ontsnappen, toen hij zich realiseerde dat hij was betrapt. Drie van de vrienden achtervolgden de man en een vierde bleef bij het meisje en belde de politie.

De jongens slaagden erin de man vast te houden die steeds agressiever werd. Hij greep een van de skateboards van de jongens en probeerde ze daarmee te slaan, maar de jongens slaagden erin hem vast te houden totdat de politie arriveerde en hem konden arresteren voor aanranding, aldus CBC.

Wat een geluk dat de jongens naar hun intuïtie luisterden en dat ze het aandurfden om de man te confronteren! Help ons deze jongens te eren door hun verhaal te delen!