Laat Sylvana IJsselmuiden hier nét iets teveel van zichzelf zien?

Sylvana IJsselmuiden kunt je kennen van verschillende online platformen. Ze is voornamelijk bekend geworden door Dumpert, waarin ze meedoet met het ‘reeten’ van filmpjes in ‘Dumperreeten’, tot grote genoegen van alle reaguurders op zolderkamertjes op dat platform. Ze is ook veel te zien op het kanaal van Autobahn. Maar onalngs is de blondine verkozen tot mooiste vrouw van Nederland door de FHM. En daar hoort natuurlijk altijd een shoot bij en een hele hoop kiekjes war je het nóg warmer van krijgt dan het deze dagen al is.

Sylvana IJsselmuiden schuwt de camera niet!
Zo nu en dan plaatst de blondine nog wat kiekjes van deze prachtige dag met FHM. En we moeten zeggen, des te meer ze hier van plaatst, des te meer we overtuigd zijn van haar eerste plek in deze verkiezing.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nogmaals dank voor jullie super super lieve reacties. Hier even een vrijmibootje voor jullie. Kusje❤️

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oké popjes. Vrijdag is het Valentijn! Tijd om je crush te taggen! Dan weet hij/zij het maar!! Oh en hier een paar tips van Syl van uit een vrouwelijk perspectief: (1) Ook al zegt ze nee ik hoef niks. Wil ze wel wat. (Bloemen,chocolade alles is goed) (2) Ook al vind jij het een commerciële onzin dag. Zij niet. PUNT UIT. Discussie gesloten. (3) Heb je geen Valentijn? Maak 14 feb je move! Wie niet waagt blijft maagd. (4) Ga je vrijdag avond op zoek naar je Valentijn in de kroeg? Zeg dan niet : “Ik heb morgen een kater, zoek nu nog een pussy”. Is gewoon net iets te onsubtiel. Klein beetje maar hoor. (5) En vooral heb elkaar en je medemens lief! De wereld is al hard genoeg! (Geef bijvoorbeeld ook eens die lieve kassamevrouw een complimentje)❤️❤️. 📸 by @kaspervansteveninck

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op