Opnieuw WhatsApp-oplichter snoeihard aangepakt door zijn “Slachtoffer”!

Oplichting via WhatsApp is iets wat de spuigaten uit lijkt te komen. Gelukkig zijn er steeds meer mensen zich bewust van dit bizarre fenomeen, er trappen dus ook steeds minder mensen in deze laffe praktijken. Tenminste, we hebben geen harde cijfers, maar we zien steeds meer verhalen voorbij komen van mensen die de oplichters in de maling nemen. Deze week zagen we bijvoorbeeld nog een slimme papa die zijn oplichter zelf een linkje stuurde om achter de locatie te komen van degene die hem wat centen lichter probeerde te maken.

WhatsApp-oplichter heeft de verkeerde te pakken!

Meestal zien we bedragen voorbij komen van een paar honderd euro, een bedrag waar sommige ouders niet al te lang over nadenken. Maar deze oplichter pakt het iets groter aan en gaat gelijk voor maar liefst 2450,77 euro, een flink bedrag. Maar wat de oplichter niet wist, is wie degene is die aan de andere kant van de telefoon de hele tijd aan het reageren is. Tot de foto plots binnenkomt:

We hebben trouwens uitgezocht hoe je zo’n oplichter precies kunt lokaliseren tot op de meter aan toe. We hebben ook een uitleg-video toegevoegd zodat je dit zelf eens eventjes kunt uitproberen bij die hardnekkige droeftoeters.