Estelle Hagen heeft de meest spannende bikini van het jaar aan!

We weten niet of er een prijs bestaat voor spannende bikini’s voor vrouwelijke BN’ers? Maar zo niet, dan moet FHM die maar eens eventjes toevoegen aan hun jaarlijkse uitreikingen. Voor dit jaar hebben we vast een winnares weten te selecteren, Estelle Hagen. Je kunt haar misschien kennen van… geen idee… social media? Ja, de blondine is actief op social media als ‘influencer’, en dat lijkt haar erg goed af te gaan. De Apeldoornse dame heeft op Instagram inmiddels al 135.000 volgers bij elkaar weten te verzamelen. We zijn dus maar eventjes een kijkje gaan maken.

Estelle Hagen mag een trendsetter worden!

Met dit warme weer is iedereen natuurlijk de meertjes en zee aan het opzoeken. En deze blondine natuurlijk ook. We mogen hopen dat deze badpakken in de mode gaan raken deze zomer, dan zijn wij ook wat vaker op het strand te vinden aankomende tijd:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goed hydroteren vandaag!!!🌼🦋🌸💦

Een bericht gedeeld door Estelle Hagen (@estellehagen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Stay wavy baby🌊💕

Een bericht gedeeld door Estelle Hagen (@estellehagen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Come find me🌏

Een bericht gedeeld door Estelle Hagen (@estellehagen) op